kako se je ustvarilo:

Družinsko podjetje

Začetek sega v leto 1994, ko se je Jani odpravil na samostojno podjetniško pot.

Že od samega začetka je njegova ljubezen delo z lesom. Prvi izdelki so bili unikatne stenske ure. Sčasoma se je ponudilo še mnogo drugih priložnosti in tako je ponudbo dopolnil še z ročnimi urami in budilkami. Vpisal se je v šolo za urarje in začel s popravilom in servisiranjem vseh vrst ur. Velik del prodajnega prostora pa so zajemala tudi poslovna darila.

Leta so tekla, Megas je rastel in se razvijal, kar sta podrobno spremljala tudi hči in sin. Z leti se je tudi v njiju vzbudila želja, da bi tudi sama prispevala k tej zgodbi

Tako je Megas postal pravo majhno družinsko podjetje. S skupnimi močmi, se trudimo to zgodbo nadgraditi z novimi idejami v čim večje zadovoljstvo naših strank.

To smo mi

Jani

Ustanovitelj podjetja je pravi mojster za vse. Ne ustraši se nobenega izziva – od izdelave najenostavnejšega ključa, do najzahtevnejšega popravila ure. Vedno najde rešitev.

Tjaša

Kreativna mojstrica. Nora darila, novi izdelki in odštekane ideje niso nič tujega naši Tjaši. Skrbi za celostno podobno Megasa od zasnove logotipa, do prave postavitve drobne lesene hiške na prodajni polici. Svojo trajnostno naravnanost izraža s projektom “Čeberolca”.

Aljaž

Tehnični mojster in podjetnik. Skrbi za vso tehnologijo v trgovini in na spletu. Ureja socialna omrežja, spletno stran in spletno prodajo. V Megas vnaša svežino in moderni pristop.

Novo poglavje - leseni izdelki

V zadnjih letih se je nekako spontano prerodila ideja o novem poglavju za Megas. Jani je pri svojem delu z lesom in pri ponudnikih lesa zaznal problem. Opazil je, da v lesni industriji nastaja ogromno lesa, ki je odvržen zaradi pomanjkljivosti ali grč. 

Mi smo se odločili, da ta les uporabimo, ga spremenimo v čudovit izdelek in mu s tem damo novo življenje. Tako je zaživela ideja: Huda Grča

cropped-cropped-Huda-grca-rjava.png

Kontakt

Tel. številka: 031-713-055, 041-713-055

Email: megas.sevnica@megas.si

Naslov: Planinska cesta 6, 8290 Sevnica

Delavnik: Pon-Pet 8:00 – 15:30, Sob 8:00 – 12:00

Shopping Cart
Verified by MonsterInsights